Bent u op zoek naar een ander huis?

Het uitgelezen moment om meteen uw huis te vernieuwen. Verhuizen naar een ander huis wil vaak zeggen dat u van alles wilt veranderen aan het huis dat u op het oog heeft. Bedenk dan dat veel huizen heel makkelijk een huis als nieuw® kunnen worden: beter, mooier, gezonder en veel comfortabeler. Zonder meer kosten, want u betaalt met uw energierekening. Dus ook huizen die wel op de juiste plek staan maar te veel aanpassing nodig zouden hebben, kunnen door zo’n vernieuwbouwing ineens wel aan uw wensen voldoen. En dat vergroot uw keuzemogelijkheden enorm!

Totale huis make-over: een vernieuwbouwin

Een vernieuwbouwing is een snelle en innovatieve verbouwing om een bestaand huis te combineren met alle voordelen van een nieuw huis. Mooier aan de buitenkant, mooier en gezonder aan de binnenkant. En het huis levert comfort en energie op!

Zonder meer kosten: betalen met de energierekening

De vernieuwbouwing betaalt zichzelf terug. Een energieleverend huis betaalt geen geld meer aan de energieleverancier, maar betaalt daarmee de vernieuwbouwing. De energierekening als investeringskapitaal. Duurzaam voor u en uw omgeving.