Bent u op zoek naar een ander huurhuis?

Verhuizen naar een ander huis wil vaak zeggen dat u hoge verwachtingen heeft van het nieuwe huis. Bedenk dan dat veel huizen heel makkelijk een huis als nieuw® kunnen worden: beter, mooier, gezonder en veel comfortabeler. Zonder meer kosten, want u betaalt met uw energierekening. Ook als u een huurwoning zoekt. Dus ook huizen die wel op de juiste plek staan maar te veel aanpassing nodig zouden hebben, kunnen door zo’n vernieuwbouwing ineens wel aan uw wensen voldoen. En dat vergroot uw keuzemogelijkheden enorm! Vraag ernaar bij de woningcorporatie!

Totale huis make-over: een vernieuwbouwing

Een vernieuwbouwing is een snelle en innovatieve verbouwing om een bestaand huis te combineren met alle voordelen van een nieuw huis. Mooier aan de buitenkant, mooier en gezonder aan de binnenkant. En het huis levert comfort en energie op!

Zonder meer kosten: betalen met de energierekening

De vernieuwbouwing betaalt zichzelf terug. Een energieleverend huis betaalt geen geld meer aan de energieleverancier, maar betaalt daarmee de vernieuwbouwing. U betaalt dan voortaan dat bedrag aan uw woningcorporatie. Daardoor kan de corporatie de financiering voor de vernieuwbouwing betalen. En bent u verzekerd van meer comfort en wordt u niet geconfronteerd met stijgende energiekosten. De energierekening als investeringskapitaal. Duurzaam voor u en uw omgeving.